Новини
Дозвілля

Як у Хмельницькому «літо закривали»

8 вересня біля кінотеатру ім. Т. Шевченка влаштували останню цьогорічну «Гуляночку» та танцювальний open air – з емоціями, конкурсами, розвагами та, звісно, подарунками. Нагадаємо, протягом літніх канікул, з 16 червня по 11 серпня щосуботи о 17.00 для найменших хмельничан відбувалися етапи міського фестивалю-конкурсу на краще дитяче свято. А дорослі по неділях вчилися запальних соціальних та вуличних танців під керівництвом молодих хореографів.

Всі етапи «Гуляночки» відзнімали на відео, за яке згодом можна було проголосувати на сторінці управління культури та туризму міської ради, аби визначити заклад, який розважив дітей найкраще. Отож, визначивши переможців, за яких хмельничани віддавали свої голоси протягом серпня, у першу суботу вересня зібралися на звичному місці, аби ще раз показати найкращі номери фестивалю та вручити очікувані нагороди.

Хоч погода не дуже сприяла гулянням, адже було досить прохолодно, та маленькі хмельничани охоче долучалися до конкурсів: бігали, стрибали, надували повітряні кульки, виконували різноманітні завдання та, звісно, отримували приємні призи. А дорослі активно підтримували виступи спортсменів, танцюристів та співаків, які також прийшли на майданчик, аби показати свою майстерність.

Отож, після розважальної частини переможці отримали почесні грамоти та подарунки.

Найкращими організаторами «Гуляночки» стали Центр по роботі з дітьми і підлітками за місцем проживання, спортивно-культурний центр “Плоскирів” і Палац творчості дітей та юнацтва. Крім грамот та подарунків заклади отримали грошові сертифікати на три, дві та одну тисячу гривень.

А кращими хореографами за версією хмельничан стали Ігор Починок з танцювальної студії “EL DESCANSO” (1-е місце), Ольга Крамар з клубу соціальних танців “Сальса Вікторія” (2-ге місце) та Катерина Ковальчук з танцювального клубу “Bachata Blanca” (3-тє місце).

По закінченні урочистостей танці під відкритим небом продовжилися, а літо у Хмельницькому таким святковим заходом урочисто «закрили».

Автор: Тетяна Новак