Новини
Суспільство

У Хмельницькому працював антирейдерський штаб

Вчора, 10 вересня, у Хмельницькому відбулося засідання обласної робочої групи з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (атирейдерського штабу).

Як зазначив заступник керівника робочої групи, голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий, станом на 10 вересня за зверненнями, отриманими для розгляду антирейдерським штабом, в ході відкритих кримінальних проваджень вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень та притягнення винних до відповідальності. Також накладено арешт на незаконно відчужені з державної власності земельні ділянки та подано позови до суду щодо їх витребування з незаконного володіння.

Як повідомило Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області, учасники обласної робочої групи штабу розглянули заяву фізичної особи-підприємця Оборжицького зі Славути щодо захоплення бізнесу.

Крім того відбулось обговорення стану захисту майнових прав власників і землекористувачів за заявами Староушицької селищної ради Кам’янець-Подільського району.

Автор: Тетяна Правдива