Новини
Суспільство

В автосалонах Хмельницького доступні сотні нових авто на акційних умовах

Toyota, Nissan, Volkswagen, Opel, Ford, Fiat, Citroen, Peugeot, Lexus, Suzuki, Renault – відтепер навіть найвибагливіші клієнти ПриватБанку можуть обрати новеньке авто на акційних умовах. Адже між ПриватБанком та офіційними дилерами автомобілів досягнуто нових домовленостей про співпрацю.  

“Автомобілі на акційних умовах з відсотковою ставкою від 0,01% річних в залежності від суми першого внеску клієнтам ПриватБанку доступні майже в усіх містах України, – розповідає Надія Звинка, керівник напрямку споживчого кредитування Південно-Західного РУ ПриватБанку. – В Хмельницькому це автосалони, в яких можна придбати автомобілі Toyota, Nissan, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen. Поціновувачам автомобілів Mitsubishi та Mazda варто оглянути модельний ряд чернівецьких автосалонів. Також ми маємо домовленості про співпрацю з автосалонами у Львові, Києві, Чернігові, Черкасах та інших містах України. Тобто, обмежень у виборі авто для клієнтів ПриватБанку фактично немає”.

Та зросло не лише число автосалонів-партнерів програми від ПриватБанку. Збільшилося і коло людей, які мають можливість придбати авто на акційних умовах. Відтепер програма доступна не лише фізичним осіб, а й юридичним особам і приватним підприємцям.

Умови однакові для всіх: угода укладається на термін від 1 до 5 років, перший внесок становить від 10% вартості автомобіля. За умовами договору, банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати автомобіль.

Окрім того, ПриватБанк бере на себе всі турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі автомобіля.

Зауважимо, клієнти ПриватБанку можуть придбати не лише нове авто з автосалону, але й будь-яке вживане – з майданчика, чи навіть у сусіда.

Детальніше про умови програми “Авто у розстрочку” подоляни можуть дізнатися у будь-якому відділенні ПриватБанку на Хмельниччині. Або ж за телефонами: 066-036-99-07 – для фізичних осіб, 067-562-12-33 – для юридичних осіб та приватних підприємців.

Автор: Тетяна Новак