Новини
Дозвілля

Богатирські ігри, фаєр-шоу та Гайтана: як у Городку день міста святкують

Святкувати у місті почали ще вчора, у п’ятницю, 21 вересня. У програмі була літературна година «Люблю тебе, мій Городок», змагання з настільного тенісу на Кубок міського голови та відкриття Кубку України з волейболу.

Сьогодні ж, у суботу, програма святкування більш насичена. Головні заходи починаються о 12.00. В цей час проходитиме змагання на Кубок України з волейболу, а з головної площі міста стартує велопробіг . Також о дванадцятій розпочнеться виставка-продаж робіт городоцьких умільців, вихованців дитячої художньої школи, працюватимуть етномайданчики та проходитимуть майстер-класи від народних умільців старостинських округів Городоцької ОТГ.

З 12.00 до 14.00 на стадіоні «Колос» проходитимуть шаховий турнір на приз міського голови та «Богатирські ігри-2018», в яких змагатимуться за титул «Богатир міста Городок».

О 15.00 всі бажаючі зможуть підкріпитися, скуштувавши городоцьких смаколиків та побачити і спробувати загальний пиріг в один розмір.

Урочиста частина свята також почнеться о 15.00. В театралізованому дійстві «З-понад берегів Смотрича» візьмуть участь кращі колективи, солісти, талановиті артисти Городоччини, а також гості свята: гурт «Лісапетний батальйон», соліст Національної опери України Іван Березовський  та зіркова гостя Гайтана.

О 20.00 на всіх любителів екстриму чекає фаєр шоу.

А завершиться святкування концертом гурту Flood Hopes, який триватиме з 20.30 до 22.00 на стадіоні “Колос”.

Автор: Тетяна Новак