Новини
Суспільство

В юнацькій бібліотеці аналізували партійний контент соцмереж

Вчора, 23 вересня, ГО «Молодь за краще майбутнє», Громадянська мережа ОПОРА  та обласна бібліотека для юнацтва  влаштували тренінг «Перемогти у Facebook: як політичні партії використовують соцмережі».

Учасниками  активного навчання були громадські активісти, волонтери та зацікавлена молодь.

Консультантка мережі ОПОРА у Хмельницькій області Оксана Банкова розповіла присутнім про особливості використання обласними осередками партій соцмережі Facebook. Спікерка повідомила про зміни, які відбулися на партійних сторінках з 2016 року, коли ОПОРА вперше їх проаналізувала. Окрім того, пані Банкова пояснила, у чому полягає  очікуваний і реальний вплив партійного контенту на виборців, насамперед, на молодь.

Як повідомляє управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА, учасники тренінгу визначали, наскільки якісна й корисна така комунікація, і чи допомагає вона у боротьбі за симпатії голосувальників.  Також  майбутні виборці розробили власні рекомендації для контенту сторінок політичних сил у соцмережі Facebook.

Захід відбувся  в рамках проекту Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що реалізовується Фондом Східна Європа, партнером якого є Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва.

 

Автор: Тетяна Правдива