Новини
Суспільство

Іван Франко передав нову постільну білизну для міської дитячої лікарні

Від того, наскільки комфортним є перебування дітей у медичних закладах, залежить залежить і їхній настрій, і хід лікування. Керівництво Хмельницької міської дитячої лікарні звернулось з проханням посприяти в оновленні постельної білизни для найменших хмельничан, які перебувають на стаціонарному лікуванні. Колишні вже були геть не придатними для користування, а маленькі пацієнти потребують тепла та затишку. Відтак не залишився осторонь проблеми депутат Хмельницької міської ради від політичної партії «За конкретні справи» Іван Франко.

Вже наступного дня для пацієнтів хірургічного відділення Іван Петрович передав 50 новеньких подушок та ковдр.

«Як лікар, я добре знаю усі тонкощі лікувальної справи. Знаю про фінансування цих установ – його завжди не вистачає. І добре розумію важливість таких дрібниць, які мають велике значення в процесі боротьби з хворобою. Як батько, я розумію тих, хто приводить свою малечу на лікування – кожен хоче, щоб до дитини було належне ставлення, а умови перебування в лікарні не лякали. Тому й вирішив стати корисним для пацієнтів хірургічного відділення. Насправді мрія кожної людини – бачити своїх дітей здоровими. Однак людей на лікарняних ліжках чимало. Ми ж не повинні стояти осторонь покращення умов як освіти, так і медицини, повинні створювати умови, в які не буде страшно прийти на лікування і пройти його повністю. Впевнений, що ці комплекти стануть у нагоді відділенню та неодмінно принесуть користь», – розповідає народний обранець.

Вдячний за таку підтримку і персонал, адже не сподівалися на таке оперативне реагування. Яскрава, а головне – нова постільна білизна неодмінно підвищить комфорт перебування діток у палатах.

Юлія Кучер

Автор: Тетяна Новак