Новини
Надзвичайні події

Спекотна неділя хмельницьких надзвичайників

Вчора, 7 жовтня на території приватних домогосподарств області протягом дня горіли сінники.

Перший випадок трапився о 09:14 в селі Медисівка Теофіпольського району. Пожежа сінника набула тут  великих розмірів і загрожувала перекиданням вогню на розташовані поруч будинки. Завдяки бійцям 36 Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС та місцевої пожежної команди небезпека була ліквідована. Проте полум’я встигло знищити 1000 тюків соломи. Причина загоряння з’ясовується.

За три години потому спалахнула приватна господарча будівля в селі Воробіївка Дунаєвецького району. Рятувальники 12 ДПРЧ та команда місцевої пожежної охорони швидко приборкали пожежу. Однак вона забрала  25 кв.м покриття будівлі та півтонни сіна. За попередньою версією, надзвичайну ситуацію спровокували дитячі пустощі з вогнем.

Вже в темряві, о 22:01, бійці П’ятої ДПРЧ рятували сінник у селі Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району. Полум’я вгамували, та воно встигло знищити 500 кг сіна.

Однак і на цьому день надзвичайників не закінчився. Не минуло й години, як вогонь охопив надвірну будівлю приватного домогосподарства на вулиці Демократичній у Старокостянтинові. Там полум’я пошкодило 20 кв.м покриття та перекриття споруди. Пожежу ліквідували вогнеборці 19 ДПРЧ. Причина займання встановлюють.

Під час пожеж ніхто не постраждав.

 

Автор: Тетяна Правдива