Новини
Суспільство

У Старокостянтинові втілили мрію споживачів газу

Наприкінці минулого тижня в  Старокостянтинові запрацював новий Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Хмельницькгаз». Це вже четвертий сучасний підрозділ Товариства, відкритий на теренах області. Завдяки запровадженню цього сервісу в Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Славуті,  вже понад 200 тисяч споживачів отримують увесь спектр потрібних та якісно нових послуг газових компаній за місцем проживання.

Просторі приміщення та зручні зали очікування центру, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету і сплатити через термінали створюють для клієнтів комфортні умови. А  черговий фахівець, інформаційні стенди й монітори забезпечують відвідувачів максимальним доступом до потрібної інформації.

«Десятки років ми прагнули удосконали клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог, – зазначає голова правління ПАТ «Хмельницькгаз» Михайло Юрченко. – Коштом компанії ми за короткий час здійснили давню мрію наших споживачів: відкрили вже чотири центри європейського зразка».

Для клієнтів у центрах запроваджено чимало нового. Це й допомога фахівців у користуванні терміналами, і автоматизована електронна черга, і достатня кількість менеджерів потрібного профілю, і навігаційні таблички зон обслуговування.

«У просторих приміщеннях центрів нам вдалося поєднати  увесь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж і  виготовлення проектної документації, – інформує начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Хмельницькгаз» Юлія Стрілець. – А завдяки досконалості проекту ми анулювали черги, які існували раніше».

Тож тепер сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дозволяють споживачам зекономити час, спростити процедуру отримання послуг і бути в курсі усіх нововведень на газовому ринку країни.

 

Автор: Тетяна Правдива