Новини
Кримінал

Вбив одного й переклав вину на іншого

Подія сталася 6 жовтня у Хмельницькому близько 03.20 години в одній із квартир по вулиці Соборній.

Як встановило слідство, 50-річний потерпілий орендував квартиру в підозрюваного. Того вечора чоловіки вирішили посидіти за пляшкою. До них приєднався й сусід. Та коли всі добряче випили й почали сперечатися, той пішов додому.

Згодом суперечка набрала обертів і перейшла в бійку.  Власник квартири схопив зі столу ніж і наніс квартирантові удар в серце, від чого той помер на місці події.

Щоб відвести від себе підозру, зловмисник сам зателефонував у поліцію й повідомив, що поки ходив на перекур, сусід вбив квартиранта і втік додому.

Попри це, працівники поліції на місці швидко встановили реальний перебіг подій і під тиском беззаперечних доказів чоловік таки зізнався у скоєному.

Йому вже оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Вчора, 8 жовтня, Хмельницький міськрайонний суд на період досудового розслідування визначив підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 2 грудня без права внесення застави. Наразі слідчі дії тривають.

Джерело

Автор: Тетяна Правдива