Новини
Суспільство

Комуналка, житло та екологія – про що питали хмельничани у влади

Вчора, 10 жовтня, під час прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає” з мешканцями Хмельницького спілкувався заступник міського голови Володимир Гончарук. Активністю цього разу додзвонювачі не відзначилися – впродовж години прозвучало лише на три звернення, одне з яких було колективним.

Першою зателефонувала хмельничанка, яка цікавилася виділенням коштів з казни міста у 2018 році на житло для учасників антитерористичної операції. Володимир Гончарук роз’яснив, що розподіленням коштів, призначених на ці цілі, займається відповідна комісія і пообіцяв заявниці надіслати письмову відповідь на її адресу.

Хмельничанка-пенсіонерка з будинку №3 А на вулиці Свободи від імені мешканців 60-квартирного будинку просила перевірити правильність нарахування оплати за комунальні послуги. З 10 червня цього року їхній будинок обслуговує «Домком», проте впродовж перших двох місяців, за словами жінки, послуги від цієї організації вони не отримували. А ще скаржилась на дії деяких інтернет-провайдерів та просила сховати кабелі, проведені у під’їздах будинку, у спеціальний короб.
Заступник міського голови одразу ж зателефонував до начальника управління житлово-комунального господарства, який пообіцяв розібратися в озвучених проблемних питаннях.

Ще один додзвонювач цікавився станом екології у нашому місті, міським полігоном твердих побутових відходів.

На кожне звернення заведено реєстраційно-контрольну картку, реагування на звернення взято на контроль.

Джерело

Автор: Тетяна Новак