Новини
Суспільство

Жителям області пропонують скористатися новими автівками

Власне авто перестало бути нездійсненною мрією. Адже з середини літа для клієнтів ПриватБанку діють акційні умови на придбання автомобілів. А відтепер ще й за програмою «Авто в розстрочку» термін кредитування на придбання нових авто збільшено до семи років.

Відтак, акційні умови кредитування на придбання нових автомобілів включатимуть в себе відсоткову ставку від 0,01% річних, аванс від 10% вартості авто та подовжений строк кредиту – сім років. Як і раніше, обрати омріяну модель автомобіля можна в будь-якому автосалоні України.

«Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера та внести аванс, – розповіла керівник напрямку споживчого кредитування Південно-Західного РУ ПриватБанку Надія Звинка. – Рештою питань щодо купівлі та оформлення автомобіля займається банк. Пакет потрібних документів буде визначений при ухваленні рішення по розстрочці залежно від історії обслуговування клієнта в нашому банку».

«Авто в розстрочку» в ПриватБанку – це можливість користуватися автомобілем уже сьогодні, при цьому виплачуючи його вартість частинами, адже угода укладається у формі фінансового лізингу. У щомісячний платіж може бути включена і вартість щорічного страхування автомобіля.

Детальніше ознайомитися з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номерами +380660369907+380688157550.

 

Автор: Тетяна Правдива