Новини
Спорт

Як хмельницьке «Поділля» чинило опір тернопільській «Ниві»

У рамках 15-ого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги Хмельницьке «Поділля» помірялось силою із тернопільською «Нивою». Матч відбувся цієї неділі та став виїзним для хмельничан.

Перший тайм розпочинався із досить наполегливої гри подолян, які створювали гострі моменти. Атакувати ворота суперників їм вдавалось протягом усієї першої 45-хвилинки. Хоча господарі поля й намагались не пасти задніх, жодна з атак ані для подолян, ані для тернопільської «Ниви» так і не завершилась довгоочікуваним голом. Отож перший тайм закінчився сумною нічиєю.

Другий тайм розпочинався за схожим сценарієм. Подоляни знову пішли в атаку, яка не завершилась нічим вдалим. Господарі провели наступ у відповідь, проте він також не став щасливим для «Ниви» та її вболівальників. У такій боротьбі й минув чи не увесь другий тайм. Хоч моментів, які з легкістю могли б стати не одним голом, команди створювали більш ніж достатньо, жоден так і не змінив рахунка матчу.

І лише наприкінці другої 45-хвилинки господарі поля таки зуміли знайти правильний шлях до воріт суперників і поцілити прямісінько в сітку. Для того, аби хоча б зрівняти рахунок, у подолян просто не залишилось часу. Тому матч завершився перемогою тернопільської «Ниви».

Таким чином, у виїзному матчі хмельничани мінімально поступились рахунком тернопільській «Ниві».

ФК «Нива» Тернопіль – ФК «Поділля» 1:0

ФК «Нива»: Механів – Герт, Мороз, Макогон, Залізняк – Кохман, Олексієнко Кривий (Волохатий, 71), Гатала (Бідний, 90+4), Темнюк (Литовченко, 68) – Слоневський (Юрчак, 79). Запасні: Волошин, Хруставка, Жмурко, Чорномаз. Головний тренер: Олександр Стахів

ФК «Поділля»: Старущенко – Швець, Червінський (Гайдаш, 87), Романюк, Штаненко – Ліповуз, Музичук, Муляр, Каверін, Бабак (Морговський, 76) – Якубов (Гладкий, 76). Запасні: Дворник, Гресь, Панасенков, Шевченко.

Головний тренер: Віталій Костишин.

Ірина Забавська

Автор: Тетяна Правдива