Новини
Кримінал

За сутенерство та наркотики – в’язниця з конфіскацією

На Хмельниччині завершили досудове розслідування за фактом збуту наркотичних засобів, а також зайняття сутенерством, у тому числі з використанням неповнолітніх осіб.

Правоохоронцями задокументовано факти продажу 19-річною жінкою особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу. Окрім того встановлено, що правопорушниця займалась сутенерством та  до злочинної діяльності залучила неповнолітню, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Після отримання 1100 гривень за надання неповнолітньою особою послуг сексуального характеру та продаж наркотичної речовини 20 вересня цього року зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За клопотанням сторони обвинувачення судом жінці обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Як повідомив перший заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Юрій Вятровський, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою у вчиненні особою кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення неповнолітньої особи в заняття проституцією), ч. 2 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до суду.

Довідково: санкції вказаних статей передбачають покарання у виді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

 

Автор: Тетяна Новак