Новини
Увага!

Генштаб просить не публікувати інформацію про військові oб’єкти

Генеральний штаб Збройних сил України просить громадян не поширювати в соцмережах фото та відео про місцеперебування і пересування військової техніки, а також дислокацію військ. Про це повідомляється на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook 28 листопада. Інформацію варто взяти на озброєння і жителям Хмельниччини.

Генеральний штаб Збройних сил України звертається до громадян України із проханням не проводити фото-, відеозйомку, онлайн-трансляцію та не публікувати в соціальних мережах відомості, що розкривають: місцезнаходження військової техніки, озброєння, майна та особового складу; рух колон військової техніки та переміщення будь-яким способом особового складу.

Крім того, в Генштабі просять не розкривати режимні військові об’єкти Міноборони та ЗСУ і несанкціоновано не проникати на їхню територію.

Також громадян просять не поширювати відомості, які розкривають завдання органів військового управління, військ щодо бойової готовності, оперативної підготовки, застосування військ, підготовки та проведення навчань, а також організації, чисельності та дислокації військ (сил):

Нагадуємо, що в районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS