Новини
Суспільство

У Кам’янці-Подільському дадуть мільйон з громадського бюджету на три проекти

У Кам’янці-Подільському завершили голосування за кращі проекти, які реалізують у 2019 році за кошти Громадського бюджету. На це передбачено не менше одного мільйона гривень.

Участь в конкурсі взяли шість проектів від місцевих активістів. До голосування долучилися майже чотири тисячі кам’янчан. Найбільше голосів отримали такі проекти:

  1. “Європейське містечко” (поряд із ЗОШ №11) – 1580 голосів.
  2. “Облаштування майданчика для ВМХ та скейт стилів катання” (в парку Героїв Євромайдану) для скейтерів і любителів спортивних велосипедів – 1482 голоси.
  3. “Придбання та встановлення дитячого ігрового комплексу та благоустрій прилеглої території в дворі житлового будинку по вул. Гагаріна, 13” – 347 голосів.

На засіданні координаційної ради з питань Громадського бюджету міський голова Михайло Сімашкевич зазначив: бере під особистий контроль реалізацію проекту, який посів друге місце. Оскільки ідея – дороговартісна, а її втілення має бути сучасним, надійним та безпечним.

Цьогоріч в рамках Громадського бюджету втілили у життя чотири проекти: капітальні ремонти огорожі на площі Польський ринок, 6  та з боку  вул. Довгої; будівництво спортивного майданчика в ДЮСШ №2, облаштування дворика на вул. Драй Хмари, 17; капітальний ремонт фасаду із заміною віконних блоків у ЗОШ №12.

 

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS