Новини
Кримінал

У кам’янчанина, який погрожував дружині викруткою, поліція знайшла ще й пістолет

Житель Кам’янця-Подільського Хмельницької області вирішив влаштувати розбірки з дружиною у тої на роботі. Чоловік погрожував жінці розправою, тримаючи у руці викрутку. Жінка викликала правоохоронців – повідомили у Кам’янець-Подільському відділі поліції.

Поліцейські з’ясували, що дебошир на підпитку. При перевірці у громадянина, окрім викрутки, у внутрішній кишені куртки виявили пістолет та набої невідомого калібру. Ці речі чоловік зберігав без відповідного довзолу. Предмети вилучені та направлені на експертизу в НДКЦ.

Згодом при санкціонованому обшуці у квартирі кам’янчанина виявили 28 набоїв, мисливський ніж та металеву деталь, схожу на зворотню пружину від пістолета Макарова. Дані предмети також направлені на експертизу.

Громадянин  підозрюється у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України – носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком від двох до п’яти років.

Автор: Світлана Русіна

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS