Новини
Спорт

Фехтувальники міста-супутника Хмельницької АЕС серед найкращих

18 грудня цього року в Києві відбувся турнір з фехтування на шаблях, де юні спортсмени підсумовували результати сезону. Традиційно напередодні Святого Миколая відбувається підведення підсумків збіглого року серед фехтувальників Дитячої ліги. У турнірі найсильніших, де брали участь шістнадцять найкращих юних шаблістів, визначали не лише призерів турніру, а й трійку лідерів за підсумками сезону.

Вихованці Нетішинської дитячо-юнацької спортивної школи, якою опікується профспілковий комітет ВП ХАЕС, продемонстрували свою майстерність та достойно підсумували сезон.

Зокрема, серед наймолодших друге місце виборола Майя Величко і посіла другу сходинку у загальному заліку за підсумками року. Третім серед спортсменів вікової категорії 2007-2008 років народження став Дмитро Загребельний, який посів четверте місце за підсумками року.

Беззаперечним лідером у віковій категорії 2005-2006 років став Дмитро Колобаєв. Він підтвердив звання найкращого та достойно посідає першу сходинку у загальному заліку. Тренер юних спортсменів Віталій Цисарук задоволений результатами підопічних та чекає нових здобутків на кадетському чемпіонаті України з фехтування на шаблях, що відбудеться в місті-супутнику Хмельницької АЕС 22-23 грудня цього року.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS