Новини
Вибори ОТГ

«Батьківщина» тримає хвилю

«Батьківщина» – абсолютний лідер на виборах в ОТГ, які відбулися 23 грудня в 13 областях. За попередніми підрахунками, результат – 35,7%! Відрив від найближчого конкурента – 13%!»

Так прокоментував результати виборів в об’єднані територіальні громади народний депутат України фракції «Батьківщина» Іван Крулько у своєму блозі в інтернет-виданні «Українська правда».

«І це попри шалений адміністративний ресурс, який задіяла чинна влада на чолі з президентом Петром Порошенком, підкупи та фальсифікації. Ці вибори в ОТГ – остання велика репетиція перед президентськими виборами. А цей результат – остання справжня соціологія, яка демонструє реальну народну підтримку політичної сили на чолі із Юлією Тимошенко», – підкреслив Іван Крулько.

За словами нардепа, цей результат демонструє, що від виборів до виборів народна підтримка «Батьківщини» зростає. Адже вже 7 хвиль поспіль «Батьківщина» демонструє позитивну динаміку. У 2014-му на виборах у ВРУ результат «Батьківщини» був 5,68%, у 2016-2017 роках на місцевих виборах – 28,6%, а на останніх виборах – 35,7%.

Він також зазначив, що народна підтримка БПП падає. Якщо у квітні на попередніх виборах в ОТГ через тиск, адмінресурс, фальсифікації, вони змогли отримати 27% підтримки, то зараз результат мінус 5% (!). Бо чим більший тиск, тим більший спротив.

«Сьома хвиля виборів в ОТГ чітко показує тенденцію провладного «титаніка», який досягнувши дна, взяв лопати і копає ще глибше», – підсумував «батьківщинівець».

Джерело


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS