Новини
Кримінал

На Хмельниччині розкрили вбивство чоловіка, тіло якого знайшли у лісосмузі

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції Хмельницької області розкрили вбивство 39-річного мешканця Дунаєвецького району, тіло якого знайшли у лісі під Новою Ушицею 30 грудня 2018 року.

Загиблий з 27 грудня розшукувався, як безвісти зниклий. Працівники поліції провели масштабний комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, в результаті чого з‘ясували, що до вбивства причетна 36-річна дружина загиблого.

У день вбивства між загиблим та дружиною виникла сварка. Чоловік в процесі з’ясування стосунків пустив у хід дерев’яну битку, але жінка вирвала її з рук і нанесла кілька смертельних ударів по голові потерпілого.

Усвідомивши, що накоїла, підозрювана повантажила тіло у автомобіль та вивезла у лісосмугу сусіднього району, а за кілька днів по тому родичі звернулися до поліції із заявою про зникнення чоловіка.

Наразі жінці оголошено про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підозрювану затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS