Новини
Політика

Андрій Шинькович очолив Асоціацію народних депутатів України

У столиці 25 січня зібрались члени Асоціації народних депутатів України. Головна тема зборів – річний звіт та обрання нового Президента Асоціації. Ним став депутат VIII скликання Андрій Шинькович.

“Для мене співпраця із представниками Асоціації – це велика честь, адже тут зібрані люди, які доклали чимало зусиль для розбудови нашої держави і приймали доленосні рішення. Вони бачили, як змінювалась наша держава, і були безпосередніми ініціаторами цих змін. Я переконаний, що і сьогоднішнє покоління депутатів, і наступні – безумовно мають переймати досвід у цих людей, радитись з ними, та спільно випрацьовувати нові моделі державотворення, писати та приймати законопроекти. Тож  вважаю своїм основним завданням на посаді президента Асоціації докласти максимум зусиль, аби налагодити цю співпрацю”, – прокоментував народний депутат України Андрій Шинькович.

Для обговорення порядку денного зібралось чимало представників Парламенту всіх років. Вони переконані, що новий керівник Асоціації запровадить чимало змін.

“У першу чергу, ми не маємо ділитись на скликання, адже немає колишніх народних депутатів. Всі ми є тими, хто певною мірою впливав чи впливає на зміни в нашій державі. Спостерігаючи за діяльністю Андрія Шиньковича, я з впевненістю можу сказати, що це хороша кандидатура. Адже останніми роками він зарекомендував себе депутатом, який сумлінно виконує обов’язки як перед виборцями, так і за трибуною Верховної Ради. Це нова людина в нашій Асоціації, але ми покладаємо на нього великі надії, і звісно, будемо допомагати йому, працювати разом та тим самим активно брати участь у державотворенні”, – відзначив народний депутат України І та ІІ скликань Василь Дурдинець.

Також під час засідання асоціації представники Верховної Ради всіх скликань  направили звернення до чинних парламентарів із проханням долучитись до законотворчої діяльності сьогодення.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS