Новини
Статистика

На Хмельниччині через ЦНАПи надали 417 тисяч послуг за рік

За 2018 рік на Хмельниччині через ЦНАПи надано майже 417 тис. адміністративних по­слуг, що на 19,8% більше ніж у попередньому році. Про це йшлося на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації.

“Найбільшу частку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАПи, становлять послуги з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації місця проживання, а також у сфері земельних відносин. Питома вага таких послуг у загальній кількості послуг, наданих через ЦНАПи, торік становила 68,8 від­сотка”, – повідомила директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Олена Бохонська.

Станом на 1 січня цього року, в області функціонують 33 ЦНАПи, у тому числі: 18 – при райдержадміністраціях, 6 – при виконкомах міських (міст обласного значення) рад та 9 – при органах місцевого самоврядування, утворених у результаті об’єднання територіальних громад (далі – ОТГ) (Волочиська, Дунаєвецька, Полонська міські, Меджибіжська, Новоушицька, Старосинявська, Чемеро­вецька, Війтовецька селищні та Гуменецька сільська ради).

Із грудня 2017 року за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” у м. Славута розпочав роботу мобільний ЦНАП на базі спеціально обладнаного автотранспортного засобу, який у 2018 році здійснив 92 виїзди та надав 312 послуг у межах м. Славута та Славут­ського району.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS