Новини
Здоров’я

Отруєння дітей у Нетішині: з’явились остаточні результати досліджень

Стали відомі остаточні результати вірусологічних досліджень, питної води, змивів та обстеження вихованців нетішинського садочка, які днями звернулися до лікарні. Про це повідомили у міській раді.

За інформацією Нетішинського міськрайонного відділу  обласного лабораторного центру, у досліджених зразках ротавірусу не виявлено.

“Результати дослідження показали, що патогенна флора, умовно патогенна флора і золотистий стафілокок не виявлені. За результатами змивів предметів довкілля, які бралися на харчоблоці та в карантинній групі патогенної мікрофлори не виявлено. У двох зразках змивів на харчоблоці  виділено кишкову паличку на вагах (готова продукція) та на ручці умивальника. По обстежених особах умовно патогенної флори не виявлено, у кухаря виділено із носа золотистий стафілокок, який до захворювання малечі немає ніякого відношення”, – йдеться в повідомленні.

В управлінні освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради повідомляють, що станом на 30 січня, дошкільний навчальний заклад №5 “Теремок” відвідують троє діток, у яких, попередньо, лікарями було встановлено діагноз – ентеровірусна інфекція. Наразі малеча здорова та почуває себе добре.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS