Новини
Новини бізнесу

217 000 разів подоляни минулоріч подорожували з ПриватБанком

Понад 210 000 залізничних квитків, 3 тисячі квитків на автобус, і стільки ж на літак придбали подоляни впродовж минулого року за допомогою сервісів ПриватБанку. Окрім того, майже 5000 залізничних квитків на потяг жителі Хмельниччини купили з “гарантованим поверненням”.

Гарантоване повернення – унікальна послуга, – розповідає Віталій Якубовський, керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку. – У випадку, якщо скористатися квитком його власникові так і не вдалося, впродовж трьох банківських днів повертається на картку 100% вартості квитка. Утримується лише плата за послугу”.

Нагадаємо, для зручностей клієнтів банку продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду без обміну на “паперовий” квиток. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на телефоні чи планшеті.

Проїзні документи можна придбати у терміналі самообслуговування ПриватБанку, через Інтернет-банк Приват24 або на сайті bilet.pb.ua. Окрім того, квитки можна купити у будь-якому відділенні ПриватБанку на Хмельниччині.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS