Новини
Кримінал

Грабіжник із ножем напав на дітей у Хмельницькому: його затримав учитель

У Хмельницькому вчитель фізкультури затримав розбійника з ножем, який напав на двох п’ятикласників. Це трапилося вчора, 4 лютого, близько 14-ї години, біля однієї зі шкіл міста, повідомили в поліції.

Поліцейські встановили, що затриманим виявився 28-річний раніше судимий за незаконне заволодіння транспортними засобами хмельничанин. За фактом розбійного нападу слідчі Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження.

Як розповіли правоохоронці, хлопчики 2007 та 2008 років народження перебували на території школи, коли до них підбіг незнайомець і, залякавши ножем, відібрав у обох мобільні телефони. В цей час повз школу проходив вчитель фізкультури, 35-річний Олександр Скомський. Ставши свідком злочину, чоловік не розгубився, наздогнав та затримав злочинця, після чого викликав поліцію.

У нападника правоохоронці вилучили ніж, яким він погрожував дітям, та два викрадені у п‘ятикласників телефони “Lenovo”.

Стосовно чоловіка відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу і перебуває під вартою.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS