Новини
Суспільство

З Хмельниччини примусово видворили громадянина Молдови

Працівники міграційної служби Хмельниччини примусово видворили громадянина Молдови, який звільнився з Шепетівської колонії. Йому заборонили в’їзд в Україну строком на 3 роки. Про це йдеться на сторінці відомства у Фейсбуці.

Як зазначається, 12 лютого міграційники спільно із оперуповноваженими співробітниками Управління карного розшуку поліції виявили громадянина Молдови, який звільнявся з державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)».

“У 2007 році Апеляційним судом Хмельницької області даного іноземця було засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.115 КК України, ч.4 ст.187 КК України та ч.4 ст.289 КК України, що в свою чергу, становить загрозу національній безпеці України, охороні громадського порядку, охороні здоров’я, захисту прав та законних інтересів громадян України та інших осіб, які проживають на території держави”, – повідомляють міграційники.

Було прийнято рішення щодо примусового повернення громадянина Молдови до його країни походження, а також забезпечено супровід його до державного кордону ПП «Сокиряни» працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та правоохоронних органів області.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS