Новини
Події

Закопала у мішку біля дороги: нові подробиці смерті немовляти на Славутчині

Поліцейські розслідують обставини смерті немовляти у Славутському районі. Суд уже задовольнив два клопотання слідчого про проведення судово-медичних експертиз у кримінальному провадженні “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини”.

Як повідомляється, жителька Славутського району народила дитину прямо на вулиці 13 лютого. Дівчинка, за її словами, вже була мертвою, тож жінка закопала тіло біля польової дороги.

“Відчула біль в животі, вийшла з хати на вулицю, де народила дитину. Дівчинка, за її словами, була без ознак життя, тож взяла її у мішок і закопала обабіч польової дороги. Через два дні тіло новонародженої знайшли”, – повідомляє прес-служба суду.

Експерти ж мають з’ясувати, яка причина та час смерті новонародженої дівчинки, чи є на тілі тілесні ушкодження. Якщо так, то у результаті чого вони могли утворитися, а також чи є у жінки, яка, ймовірно, її народила, ознаки пологів, чи має вона тілесні ушкодження або захворювання, які могли б спричинити передчасні пологи.

У суді нагадують, що згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS