Новини
Суспільство

Відтепер на Хмельниччині можна таємно перевірити Сервісний центр МВС

З 15 лютого в усіх територіальних сервісних центрах нового зразка запроваджується проект “Таємний клієнт”, створений для оцінювання громадянами якості надання послуг. Можливість долучитися до проекту  «Таємний клієнт» від сьогодні з’явилася і на Хмельниччині, повідомляє прес-служба установи.

Завдяки сервісу громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури, залишити свій суб’єктивний відгук та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку покращення обслуговування громадян.

“Ми сподіваємось отримати чесні, об’єктивні та незаангажовані відгуки пересічних громадян – клієнтів сервісних центрів регіону, аби мати змогу покращити якість надання послуг”, – зазначили у прес-службі.

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина під час візиту до сервісного центру МВС. Для цього необхідно відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, наприклад, з реєстрації транспортного засобу або отримання посвідчення водія, потім детально ознайомитися  з анкетою – відгуком та критеріями оцінки роботи сервісного центру МВС, он-лайн заповнити та надіслати анкету-відгук.

Під час свого візиту громадянин зможе оцінити роботу адміністратора, який надав послугу, екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом), фахівця Експертної служби МВС, спеціаліста – консультанта тощо. Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS