Новини
Новини бізнесу

Подоляни можуть купувати і продавати авто онлайн

ПриватБанк створив новий інтернет-майданчик для автолюбителів, доступний за адресою auto.pb.ua. На спеціалізованому сайті банку подоляни можуть обрати будь-яке авто і придбати його як за повну вартість, так і в розстрочку. Так само легко можна й розмістити інформацію про продаж автомобіля, виставивши оголошення на сайті безкоштовно.

“Інтернет-майданчик auto.pb.ua створено для того, аби нашим клієнтам було ще зручніше обирати чи продавати автомобілі – фактично, не виходячи з дому, – розповідає Надія Звинка, керівник напрямку споживчого кредитування Південно-Західного РУ ПриватБанку. – У разі позитивного рішення з придбання чи продажу автомобіля фахівці банку гарантовано нададуть повний супровід угоди”.  

Нагадаємо, отримати фінансову підтримку від ПриватБанку на придбання автомобіля можна за програмою “Авто у розстрочку”. Вона поширюється як на нові авто, так і на вживані. Перший внесок становить від 10%, угода укладається на термін до 7 років. Відсоткова ставка – від 0,01%, в залежності від розміру першого внеску.

За умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто.

На сайті auto.pb.ua вказано як загальну вартість автомобіля, так і розмір платежу за програмою фінансового лізингу.

Проте розрахувати платіж на будь-який автомобіль можна самостійно – на офіційному сайті банку. Або скориставшись допомогою фахівців у одному з відділень ПриватБанку на Хмельниччині чи зателефонувавши до спеціаліста зі споживчого кредитування за номером +380660369907.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS