Новини
Події

У Хмельницькому нетверезий водій намагався втекти від патрульних

На вулиці Степана Бандери патрульні помітили автомобіль Ford Focus з явними технічними несправностями. Окрім цього, водій керував транспортним засобом підозріло, а саме – здійснював незрозумілі маневри.

Інспектори надали вимогу кермувальнику зупинити автомобіль, на що водій спочатку зупинився, але, щойно до нього вийшов патрульний, почав утікати.

Невдовзі, шляхом переслідування, патрульні зупинили транспортний засіб та затримали порушника. Як виявилось, чоловік керував автомобілем із явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На 37-річного місцевого мешканця патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та частиною 1 статті 130 (керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Нетверезий водій, який спробував утекти від патрульних — отримав два протоколи Нещодавно, на вулиці Степана Бандери, патрульні помітили автомобіль Ford Focus з явними технічними несправностями. Окрім цього, водій керував транспортним засобом підозріло, а саме здійснював незрозумілі маневри. Інспектори надали вимогу кермувальнику про зупинку автомобіля, на що водій автомобіля спочатку зупинився, але як тільки до нього вийшов патрульний почав утікати.Невдовзі, шляхом переслідування, патрульні зупинили транспортний засіб та затримали порушника. Як виявилось, чоловік керував автомобілем із явними ознаками алкогольного сп’яніння. На 37-річного місцевого мешканця патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та частиною 1 статті 130 (керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП.Вкотре наголошуємо, керуйте відповідально! Шановні громадяни, у разі виявлення водія напідпитку повідомляйте про це на службу 102, адже нетверезий водій — потенційний убивця. Наголошуємо, Ваше повідомлення, за бажанням, може бути анонімним.#поліціяхмельницького #патрульнаполіція #khmelpolice

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Пʼятниця, 22 лютого 2019 р.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS