Новини
Суспільство

Бойовий парк авіаторів у Старокостянтинові поповнили модернізовані літаки

У бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується на Хмельниччині, відбулись урочисті заходи з нагоди Дня інженерно-авіаційної служби авіації Збройних Сил України.

“Найбільше і найцінніше наше надбання – це висококласні фахівці своєї справи. Адже саме завдяки вашим умілим рукам та високим професійним навичкам ми в перші місяці російської агресії оперативно відновили значну кількість літаків СУ-24М та СУ-24МР, які успішно виконували бойові завдання”, – зазначив на урочистому зібранні з нагоди свята заступник командира бригади – начальник інженерно-авіаційної служби підполковник Валерій Гаврилюк.

Крайні три роки, а саме з 2016-го, бойовий парк літаків бригади поповнили п’ять літаків СУ-24М та СУ-24МР, які пройшли модернізацію та середній ремонт на ДП «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП», та навчально-бойові L-39М1 з модернізованими двигунами.

І це – на останні добрі новини для льотно-підйомного складу, щодо поповнення авіаційного парку військової частини вже у цьому році. Так, за два тижні чергова «сушка» стане до бойового строю бомбардувальників, і до кінця року ще одна.

Творчий колектив 42 гарнізонного будинку офіцерів подарував військовослужбовцям півторагодинний святковий концерт. Артисти творчих колективів військової культурно-просвітницької установи та кращих гуртів Старокостянтинова вітали винуватців свята чудовими вокальними виступами на патріотичну та народну тематику.

Відділення спеціальних кореспондентів

Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький)

Сергій Жмурко. Фото автора.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS