Новини
Інфраструктура

Ремонт мосту в Старокостянтинові: що вже зробили на 8 мільйонів гривень?

На мосту через р. Случ, що у м. Старокостянтинові, на 138 км автодороги Н-03 Житомир-Чернівці, тривають ремонтні роботи. Підрядник уже виконав робіт на понад 8 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба САД у Хмельницькій області.

Підрядна організація ТзОВ «МСУ-2» (м. Київ) завершує влаштування проміжних опор мосту, підводна частина яких вже забетонована. Згодом почнуть встановлювати берегові опори.

“Після ремонту ширина проїзної частини разом із тротуарами становитиме 15 м. На підходах до мосту та безпосередньо на ньому будуть влаштовані нові шари дорожнього покриття”, – пояснює начальник Служби автодоріг Петро Гнидюк.

На квітень заплановане відкриття руху через міст у реверсному режимі по лівому проїзду, а повністю завершити ремонт підрядник планує влітку.

Наразі рух автотранспорту через міст закрито, об’їзд здійснюється об’їзною дорогою м. Старокостянтинова.

Нагадаємо, що залізобетонна конструкція мосту завдовжки 57 метрів була зведена у 1962 році. Реконструкція споруди проводилась у 1970 році. Влітку 2018 року на мосту сталась ДТП, в результаті якої зруйновано тротуарну частину мосту: завантажена зерном вантажівка протаранила мостове огородження та перекинулась у воду.  

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS