Новини
Новини бізнесу

У святкові дні ПриватБанк обслуговуватиме подолян цілодобово

У березні, відзначаючи Міжнародний жіночий день, українці відпочиватимуть три дні поспіль. У цей час – з 8 до 10 березня – ПриватБанк традиційно працюватиме цілодобово.

Незважаючи на вихідні, ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів в онлайн-режимі – через Приват24, мобільні додатки та гарячу лінію 3700.

У святкові дні усі клієнти зможуть скористатися цілодобовими зонами самообслуговування у відділеннях ПриватБанку. Усі операції – видачу готівки, платежі, перекази, погашення кредитів, купівлю залізничних квитків тощо – можна здійснити через банкомати і термінали банку.

Корпоративні клієнти ПриватБанку цілодобово і з будь-якої точки світу можуть керувати своїми рахунками через “Приват24 для бізнесу” та за допомогою персональних банкірів. Також в режимі 24/7/365 працює чат “Допомога Онлайн”, служба підтримки за телефонами 3700 (для клієнтів малого та середнього бізнесу) і +380929000010 (для корпоративних VIP-клієнтів).

В суботу, 9 березня, у Хмельницькому працюватиме відділення ПриватБанку №1. А також №1 та №10 в Кам’янці-Подільському, №1 в Шепетівці та в Славуті. Усі інші відділення фінустанови на Хмельниччині 8, 9 та 10 березня не працюватимуть.

У четвер, 7 березня, робочий день буде скорочено на одну годину в усіх відділеннях, згідно із чинним законодавством України.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS