Новини
Події

Негода наробила лиха на Хмельниччині

На Хмельниччині вчора, 10 березня, через сильний вітер падали дерева на дорогу та зривало дахи.

Як повідомляють в обласному управлінні ДСНС, у Славуті на території “військового містечка” дерево впало на автомобіль.

“За викликом прибув черговий караул 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події рятувальники за допомогою спецобладнання розпиляли дерево, прибрали його з проїжджої частини та звільнили від гілля автомобіль. Внаслідок події травмованих та загиблих не було”, – розповіли рятувальники.

Того ж дня на автодорозі H-03 Житомир-Чернівці поблизу м. Кам’янець-Подільський внаслідок сильного вітру на проїжджу частину дороги впало дерево, перегородивши шлях автомобілям.

“Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, встановили, що повалене дерево перекрило рух транспорту. Особовий склад чергового караулу 5 Державної пожежно-рятувальної частини здійснив аварійно-рятувальні роботи з розпилення та прибирання дерева. Таким чином рух транспорту було відновлено”, – йдеться у повідомленні надзвичайників.

А в Кам’янці-Подільському, за інформацією Міськтепловодоенергія, через пориви шквального вітру з квартального теплового блоку №7 по вул. Миколи Гордійчука,7а зірвало частину даху. Наразі котельня працює в звичному режимі. Елементи даху, що впав, прибрали працівники аварійно-ремонтної бригади. Будівлю накриють тимчасовим покриттям, потім замінять.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS