Новини
Події

У Полонському районі побилися жінки: що вирішив суд

У Полонному суд закрив кримінальне провадження щодо нічної бійки у кафе. Потерпіла відмовилася від обвинувачення, повідомляє прес-служба апеляційного суду.

“Закрити кримінальне провадження по обвинуваченню К. у вчиненні нею злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України на підставі пункту 7 частини 1 статті 284 КПК України, у зв’язку з відмовою потерпілої від обвинувачення”, – таку ухвалу виніс Полонський районний суд.

За обвинувальним актом, 42-річна жителька села Полонського району о 2 ночі зчинила бійку в кафе в смт. Понінка: біля бар-стійки вона спочатку посварилася з відвідувачкою, далі шарпнула її за волосся, та так, що та не втрималася на ногах і впала. Потім обвинувачена била її по обличчю і тілу.

За висновками експертів, потерпіла отримала тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.  Утім, від наміру притягнути свою кривдницю до кримінальної відповідальності вона відмовилася, подавши в підготовчому судовому засіданні відповідну письмову заяву з проханням закрити щодо неї провадження. Сторони у справі проти такої ініціативи не заперечували.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS