Новини
Економіка

Хмельничани заборгували за воду майже 27 мільйонів гривень

Якщо розглянути структуру заборгованості за лютий 2019 року, то 42,3 % споживачів не мають заборгованості за послуги з водопостачання і водовідведення. Водночас 57,7 % мешканців міста такі борги мають. З них: 51 % – за два місяці, 2 % – три місяці і 4,7 % споживачів — більше трьох місяців, повідомляє прес-служба міської ради.

Крім того, є злісні неплатники, з вини яких заборгованість лише зростає. Наразі, борг хмельничан перед МКП “Хмельницькводоканал”  складає 26,8 млн грн. Тому, тільки відповідальне ставлення жителів обласного центру до вирішення питань оплати послуг, дозволить забезпечити стабільну роботу МКП “Хмельницькводоканал” і надійне та безперебійне водопостачання і водовідведення мешканців міста.

Нагадуємо також, що МКП “Хмельницькводоканал” йде назустріч абонентам, і в разі наявності заборгованості пропонує їм укласти договір рестуктуризації (вул. Водопровідна, 75, у кабінеті № 11, номер телефону: 74-22-75).

У разі неоплати заборгованості, до боржників будуть вжиті заходи, згідно вимог чинного законодавства аж до повного припинення надання послуг.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS