Новини
Інфраструктура

Концерт за петицію: хмельничани оригінально просять у влади тротуар

У Хмельницькому триває збір підписів на підтримку петиції щодо облаштування тротуару на вулицях Трудовій та Прибузькій. Для того, щоби її розглянули у міськраді, необхідно ще трохи менше двохсот підписів.

“Мешканці вулиць Трудова та Прибузька вкотре вимагають звернути увагу на стан тротуарів. В багатьох місцях він взагалі відсутній. Просимо врахувати дане питання при узгодженні бюджету на наступний рік, при умові, що на цей рік таких коштів не передбачено. Ми вважаємо неприпустимим та принизливим ситуацію, коли прекрасні та ранимі, по своїй натурі, люди, змушені ходити по багнюці”, – йдеться у тексті петиції.

Окрім того, автор петиції Олександр Зорян організував у Фейсбуці розіграш квитків на концерт Олега Винника. Умови: підписати петицію, написати в коментарі під постом – “Підписав(ла)” і репоснути допис.

“Отже, вовчицям і роксоланам вулиць Трудова та Прибузька, потрібна ваша допомога. Їм набридло ходити вовчими стежками і захотілося тротуару там, де зараз багно”, – пише  Олександр Зорян.

Зазначимо, що до кінця збору підписів залишилось 54 дні.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS