Новини
Армія

Для військовослужбовців-контрактників на Хмельниччині будують 14 гуртожитків

На Хмельниччині будують 14 сучасних житлових комплексів для 1750 військовослужбовців-контрактників. Про це повідомляють у відділенні спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький).

Одночасно зводять чотирнадцять приміщень для 1750 військовослужбовців у різних куточках області: одинадцять будівель у Хмельницькому та три – у Кам’янці-Подільському.

Як повідомив заступник начальника управління – головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців, що уже на початку другого півріччя планується здати в експлуатацію одну казарму покращеного планування у Кам’янець-Подільському та три – у Хмельницькому. Також очікується, що до кінця 2019 року військовослужбовці заселяться до решти будівель.

“Проект з житловим фондом для військовослужбовців у гарнізонах Хмельниччини  продуманий до деталей. Він відповідає стандартам НАТО. Кошти на зведення житлових комплексів виділено з державного бюджету України”, – зазначив полковник Василь Стеців.

За виділені кошти планується виконати усі необхідні роботи для комфортного проживання військовослужбовців: від улаштування фундаменту до встановлення сантехнічних приладів та благоустрою території.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS