Новини
Економіка

На Хмельниччині нарахували уже 8 офіційних мільйонерів

На Хмельниччині уже 8 офіційних мільйонерів прозвітували про свої статки. Про це повідомляють у фіскальній службі області.

З початку кампанії «Декларування-2019» уже 4390 подолян прозвітували про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році, Також 2044 декларанти подавали річну податкову декларацію для отримання податкової знижки.

“Загальна сума задекларованого подолянами доходу за 2018 рік становить 440 мільйонів гривень. Відповідно за результатами декларування до бюджету надійде 8,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,8 мільйона гривень військового збору”, – повідомляють фіскали.

Зазначається, що уже 8 громадян показали перед фіскальною службою доходи у сумі понад 1 мільйон гривень, Загалом подільські офіційні мільйонери задекларували понад 31 мільйон гривень. При цьому до бюджету буде сплачено 1,7 мільйона гривень.

Переважно подоляни подають декларації про успадковане майно та продаж рухомого і нерухомого майна. Зокрема, офіційні мільйонери заробили свої статки на продажі нерухомості та на отриманні дивідендів.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS