Новини
Суспільство

Національна рада оголосила попередження телекомпанії з Хмельниччини

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ “ПРО МЕДІА ГРУПП”, м. Городок через відсутність мовлення у визначений ліцензією час. Про це йдеться на сайті Нацради.

Як зазначається, відповідно до акту планової виїзної перевірки ТОВ «ПРО МЕДІА ГРУПП», м. Городок Хмельницької обл. (логотип: «1 ПОДІЛЬСЬКИЙ») Національна рада на підставі моніторингу ефіру мовника у смт Білогір’я та м. Полонне Хмельницької області зафіксувала відсутність мовлення у визначений ліцензією термін (упродовж року від дня отримання дозвільних документів).

Представник компанії «1 ПОДІЛЬСЬКИЙ» пояснив на засіданні, що були певні труднощі з виходом в ефір до 25 лютого 2019 року. Про це мовник листом заздалегідь повідомив Національну раду та зобов’язався розпочати мовлення не пізніше 26 березня. Нині компанія мовить 24 години на добу в багатоканальній телемережі МХ-5 у стандарті DVBT-T2.

Регулятор врахував ці обставини і не став ухвалювати рішення про анулювання ліцензії, як це було передбачено проектом рішення, однак визнав порушення частини першої статті 43 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» і оголосив попередження.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS