Новини
Спорт

Як хмельничани під дощем марафон бігали (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Нагадаємо, у рамках “KHMELNYTSKY СITY RUN 2019”, який проходив у суботу, 18 травня, вперше було заплановане проведення напівмарафону (21 км). Крім того, хмельничани мали бігти 10 та 3 км, а на дистанції 200 метрів планувалися дитячі забіги, забіг серед матусь з візочками та забіг серед жінок на підборах. “Ветеранську десятку” – 10 км – бігли ветерани АТО й ті, що отримали поранення.

Погода, яка цього тижня добряче попсувала у Хмельницькому більшість заходів, які проводилися на відкритому повітрі, не оминула і суботній забіг. Більшу частину заходу хмельничанам довелося бігти під дощем. Щоправда, це не зупинило спортсменів, а навпаки, лише підбадьорило їх.

Стартували та фінішували учасники забігу на Майдані незалежності, а далі їх маршрут пролягав центральними вулицями міста, де на час “СITY RUN” перекрили рух для транспорту, що спричинило певні незручності для хмельничан, адже їм доводилося трохи постояти в пробках.

На Майдані ж на марафонців чекали групи підтримки, судді, нагороди та ятки з напоями та смаколиками, тож після подолання дистанції кожен міг підкріпитися.

Кожен учасник, а їх у забігу очікувалося понад тисячу,  отримав на пам’ять медаль та подарунок. Нагородження переможців також відбувалося під дощем. Призовий фонд заходу становив 60 тисяч гривень.

Як бігали хмельничани під дощем, дивіться у нашому фоторепортажі, а також на сторінці у ФБ Хмельницької міської ради.

 

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS