Новини
Армія

Авіатори зі Старокостянтинова відправились на Донбас

Авіатори з Хмельниччини посилять морську піхоту на території проведення Операції об’єднаних сил. В Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка відбулись урочисті проводи військовослужбовців, що відбули для виконання бойових завдань у складі ООС. Про це повідомили у Міноборони.

Серед тих, хто поповнить ряди морських піхотинців, – здебільшого досвідчені військовослужбовці, більшість з них вже мають бойовий досвід.

“Бажаю вам з честю виконати свій військовий обов’язок та повернутись додому живими та здоровими, а ми будемо всіляко вас підтримувати та допомагати”, – сказав у напутньому слові командир бригади полковник Євген Булацик.

Старокостянтинівські авіатори після відповідної підготовки у навчальному центрі відбудуть у складі підрозділу морської піхоти в район виконання бойового завдання у складі ООС. Військові капелани бригади отець Степан Капустинський та отець Юрій Ланник благословили військових молитвою, провели обряд окроплення свяченою водою та вручили обереги.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS