Новини
Фінанси

Керівника комунального підприємства на Хмельниччині засудили за розтрату

Працівники Нетішинського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в суді довели вину керівника одного з комунальних підприємств міста Нетішина у вчиненні корупційного правопорушення. За результатами досудового розслідування встановлено, що, зловживаючи своїм службовим становищем, посадовець розтратив кошти очолюваного комунального підприємства в розмірі 23 тисячі гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Окрім цього, з метою одержання кваліфікаційного сертифікату, який надав йому можливість займатись професійною діяльністю з технічної інвентаризації нерухомого майна, зловмисник здійснив службове підроблення. Не маючи необхідного стажу роботи за фахом, чоловік надав до відповідної комісії копію трудової книги з недостовірними відомостями щодо займаної ним посади.

Вироком Нетішинського міського суду Хмельницької області засудженому призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 2 роки.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS