Новини
Політика

Володимир Гройсман йде на вибори та збирає свою команду

«Я прийняв рішення про те, що буду йти до українського парламенту. Хочу створити політичну силу без об’єднань. Я її очолю і хочу сформувати команду таких людей, які мають молодість, досвід і чітко розуміють, що потрібно державі. Ця політсила матиме назву «Українська стратегія». Наша стратегія – це сильна Україна і заможні громадяни. Над цим потрібно працювати. Ви знаєте – я ніколи не займався популізмом, але я точно знаю, як потрібно вирішувати проблеми», – заявив Прем’єр в ефірі телеканалу «Україна».

Чому молоді лідери важливі для країни?

Володимир Гройсман увійшов до Парламенту у 2014 році і став наймолодшим Головою Верховної Ради. Ось кілька прогресивних змін, що ухвалювалися Верховною Радою під головуванням спікера Гройсмана:

– базові закони для децентралізації і формування регіональної політики,

– реформування державної служби, економіки і енергетики,

– запровадження системи ProZorro та використання електронних аукціонів,

– розбудова системи антикорупційних органів,

– зростання обороноздатності держави та сектору громадської безпеки.

Саме ухвалені в той період законодавчі рішення дозволили виконати умови для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом, продовжити співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями, провести реструктуризацію державного боргу задля уникнення дефолту.

Ще тиждень тому за партію «Українська стратегія» готові були голосувати 0,9% українців, сьогодні їх підтримка — на рівні 2,9%. Таким чином, за тиждень рейтинг зріс більш ніж утричі, хоча партія ще навіть не презентувала першу п’ятірку кандидатів. За словами Прем’єра, це буде «команда людей, які чітко знають, що потрібно країні».

До виборів – сім тижнів, тож «Українська стратегія» може не просто подолати прохідний бар’єр до Верховної Ради, а й завершити передвиборчі перегони зі значно вищим результатом.

Хочеш змінити країну та зробити свій внесок в її майбутнє? Приєднуйся до команди за посиланням uastrategy.org/разом

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS