Новини
Суспільство

Роман Мацола нагородив найкращих учнів Плесенської ЗОШ

Сміх на шкільному подвір’ї, ошатно вбрані учні, щасливі батьки та горді вчителі… Це не свято останнього дзвоника та не День знань, але така ж особлива і очікувана подія Плесенської загальноосвітньої школи. Свято «Честі школи» відзначають щорічно. Під час цього заходу підбивають підсумки навчального року та пишаються здобутими досягненнями.

«Кожного року ми дякуємо батькам за їхніх успішних дітей та постійну підтримку. Відзначаємо кращих учнів у навчанні, спорті та творчих напрямках. Даруємо концертні номери на честь нагороджених і не забуваємо згадати про спонсорів, меценатів та благодійників, які постійно підтримують нашу школу і створюють кращі умови для навчання та розвитку учнів», – каже директорка Плесенської ЗОШ Тетяна Капелюх.

Цьогоріч у номінації «Учень року» перемогу здобула Анна Вем. А «Класом року» визнали 7-й і 8-й. Нагородити кращих довірили народному депутату України Роману Мацолі.

«Вчитель гордий, коли учні перевершують його в майстерності. У Плесенській школі є ким пишатися, бо честь школи на рівні села, району та області захищають дійсно гідні та старанні учні. Вітаю усіх нагороджених та бажаю вам нових звершень і ще більше здобутків у наступному навчальному році!» – сказав під час свята Роман Мацола.

Аби вихованці Плесенської ЗОШ отримали ще більше позитивних емоцій, нардеп подарував їм сертифікат на екскурсію.

Ніна Ремінна


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS