Новини
Політика

Олександр Бригинець: «Мене лякає капітуляція України перед зовнішнім ворогом»

В останні дні червня Хмельниччину відвідав письменник та журналіст,  народний депутат України, член Політичної Партії «Європейська Солідарність» Олександр Бригинець. Нардеп поспілкувався з мешканцями Волочиського, Білогірського, Ізяславського, Ярмолинецького,Красилівського та Старокостянтинівського районів.

Спілкуючись з подолянами Олександр Бригинець наголосив, що сьогодні, на його погляд, є небезпека, що Україна, яка п’ять років цілеспрямовано рухалась у бік Європейського Союзу, може не лише призупинити цей процес, а й почати рух в іншому напрямку.

«Сьогодні в країні сталась така ситуація, коли Верховна рада VIII скликання не встигла прийняти всі ключові закони і дуже багато залежить від того, які закони прийме наступний парламент», – зазначив нардеп.

Найбільше пана Бригинця лякає капітуляція України перед зовнішнім ворогом, яка виглядає цілком реальною в умовах, наближених до хаосу.

«Не допустити цього ми можемо не тільки відповідально поставившись до голосування під час парламентських виборів. Найголовніше – згуртуватися разом навколо державницьких принципів», – прокоментував Олександр Бригинець.

Крім серйозних розмов про політику та майбутнє держави нардеп виконав і приємну творчу місію – привітав  молодь Солобковецької громади з першим молодіжним фестивалем «PUZZLE FEST», який відбувся з нагоди Дня Молоді в селі Солобківці Ярмолинецького району Хмельницької області на центральному стадіоні села.

«День молоді – це день, який підкреслює значення молоді в нашій країні. І воно, це значення,  досить значне. На плечі нинішньої молоді лягло дуже багато великих проблем – це і війна, і відновлення України. Але з іншого боку, нинішня сучасна молодь – це люди, які переживають щось нове, те, чого не переживали до неї. Наприклад, об’єднана громада, та, яка сьогодні є, та, яка розвивається, яка може проводити фестивалі – хіба два-три роки тому таке було можливе? Хіба вона можлива була ще кілька років тому? Все це створено завдяки реформі децентралізації, яку провів президент Петро Порошенко і це треба продовжувати, сказав Олександр Бригинець. – Але ще більші новини нас чекають попереду. Ми всі прагнемо, аби Україна стала членом Європейського Союзу, тоді наші спонсори, які сьогодні допомагають громаді загалом і фестивалю зокрема, стануть нашими партнерами. І я переконаний, що нинішня молодь, ми всі разом через якийсь час станемо членами Євросоюзу». 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS