Новини
Політика

Верховній Раді – нове обличчя. Вячеслав Неволько проїхався тролейбусом разом з хмельничанами

Громадський діяч, меценат, науковець та політик Вячеслав Неволько нині чекає на тролейбус  у центрі Хмельницького. Заходить, розраховується та заводить бесіду. Має бажання відчути на собі та й віч-на-віч містян розпитати, наскільки зручним є громадський транспорт. 

Пані кондуктор, Прасков’я Золотарьова, обілечує пасажирів уже 21-й рік. За цей час каже – жодного депутата, жодного кандидата. Від Вячеслава Неволька – лише приємне враження.

Він готовий ламати заржавілу систему та має власне бачення вирішення базових проблем – як в країні загалом, так і у Хельницькому зокрема. Щодо громадського транспорту, наводить приклад європейських країн. Там приватних перевізників практично немає. Це саме підтверджують і пересічні хмельничани, адже ні для кого не секрет, приватний перевізник із скреготом зубів і те не завжди візьме пільговика. 

Також, наприклад, Олена – мати-героїня. Разом із маленькими Ростиком, Максимом та Міланою обирає тролейбуси, аби зекономити.

Вячеслав Неволько спілкується із усіма верствами населення, а також, за бажанням, дає свою візитівку, аби за наявності проблем чи ідей люди змогли зателефонувати та попросити підтримки.

“Неоднозначні відповіді ми почули. Насправді, всі хочуть змін. Хочуть змінити те, що ми маємо в місті”, – резюмує Вячеслав Неволько, кандидат в депутати Верховної Ради України (виборчий округ № 187).

Бути ближчим до громади, побачити та відчути її зсередини, а головне – якісно оновити склад Верховної Ради. Вячеслав Неволько готовий впровадити зміни і готовий гарантувати їх Вам!


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS