Новини
Події

У Полонному суд оштрафував водія за фальшиві документи на “євробляху”

Полонський суд оштрафував водія на 680 гривень за використання підроблених документів на автомобіль. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду

За вироком, 22-річний полончанин на початку цього року купив у невідомого автомобіль «JEEP CHEROKEE» з іноземним реєстраційним номерним знаком, та отримав фальшиве свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. 13 квітня через порушення Правил дорожнього руху його авто зупинили поліцейські.

«Достовірно знаючи, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу … не відповідає зразку бланку свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, що перебуває в офіційному обігу, а саме є підробленим, усвідомлюючи свої протиправні дії, вважаючи, що правоохоронці не запідозрять його у використанні завідомо підробленого документа, надав їм для перевірки вказане свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, таким чином використавши його», – ідеться у вироку суду.

Разом із матеріалами справи до суду надійшла угода про визнання винуватості, укладена між прокурором та обвинуваченим. Згідно з нею, водій беззастережно визнає свою вину і погоджується на обумовлене покарання – штраф у розмірі 40 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (680 грн.)

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS