Новини
Дозвілля

Як на Хмельниччині День молоді святкували

В останні вихідні червня на центральній площі райцентру зібралась уся громада. Свято у Красилівській ОТГ відзначали просто неба на велосипедах, на спортивних майданчиках, і, звичайно ж, на танцях. Для людей це була чудова нагода відірватися від буденності: всім вдалося розвіятися та активно відпочити.

Напередодні свята молоді митці зробили незвичайний подарунок усім красилівчанам: художньо оформили танцювальний майданчик у міському парку, розмалювавши його в сучасному графічному стилі «мурал».

Святкувати красилівчани розпочали зранку. В недільному велосипедному заїзді вулицями міста взяли участь кілька десятків юнаків, дітей і дорослих. Решті городян сумувати теж не доводилося. На вулицях з’явилося чимало різнокольорових кульок, які дісталися кожній дитині від організаторів свята.

Завітали на свято і представники громадської організації «За конкретні справи». На їхню думку, саме молодь має стати рушійною силою змін.

 «Головний потенціал країни – це молоде покоління. І від того, які умови ми створимо для молоді, наскільки її підтримаємо, буде залежати завтрашній день. Ставши депутатом,  буду залучати кошти для  забезпечення потреб молодих українців. Молодь має право отримувати освіту європейського рівня та навчатися в хороших сучасних закладах», – наголосив під час виступу депутат Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий.

Кульмінацією свята став концерт та дискотека за участю популярної української співачки LAMA, яка приїхала до Красилова на запрошення команди «За конкретні справи». Поп-зірка запалила місцеву публіку так, що підтанцьовували й підспівували всі присутні. Додому люди розходилися з гарними враженнями та добрячим зарядом бадьорості, якого вистачать надовго.

Не менш гучно відзначили свято й у Нетішині. Танці, спортивні змагання, виступи місцевих артистів та яскравий концерт поп-зірки Ірини Федишин – це все та навіть більше чекало на містян у центральному парку.

В спортивно-розважальних змаганнях – спортивних конкурсах та естафетах – брали активну участь азартні поціновувачі здорового способу життя з Нетішина та Старого Кривина. За кожного зі спортсменів вболівали команди підтримки. Крім того усі бажаючи із задоволенням робили численні селфі на фоні креативних фотозон.

Звичайно, відбулася і церемонія нагородження найактивніших представників місцевої молоді – вони отримали нагороди та премії за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя.

І в Нетішині свято не обійшлося без команди організації «За конкретні справи».

«Ми знаємо їх не перший рік. Це велика команда, яка стала причетною до вирішення абсолютно всіх проблем нашого міста. Приємно, що не забувають і про наш гарний настрій. Зокрема сьогоднішній концерт за участю Ірини Федишин. Не так часто до нас приїздять зірки такого масштабу, ще й безкоштовно. Тому ми дуже задоволені співпрацею з громадською організацією «За конкретні справи». Знаємо, що до них завжди можна звернутися, і вони нас почують»,  – каже Ірина Поліщук, мешканка міста Нетішин.

Емоційний та запальний виступ української співачки став справжньою «родзинкою» для всіх містян на цьому молодіжному святі. Відтак задоволена молодь запевнила – їхнє свято команда «За конкретні справи» зробила незабутнім.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS