Новини
Кримінал

У Хмельницькому засудили жінку, яка здала в оренду своїх синів

На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засудили  жінку, яка «здала в оренду» для жебракування двох своїх синів. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці поліції області.

За даними правоохоронців, ще у серпні минулого року 32-річна жінка вирішила підзаробити на своїх дітях – хлопчиках віком 2 та 6 років. Уродженка Вінниччини, проживаючи у місті Хмельницькому, активно підшукувала потенційних клієнтів для подальшої передачі діток за 15 тисяч гривень в «подобову оренду» для примушування до жебракування.

Затримали горе-матір під час отримання нею частини коштів у розмірі 5 тисяч гривень. Також зловмисниця написала розписку про те, що добровільно передає дітей і жодних претензій не має. Самим хлопчикам вона сказала, що діти їдуть у літній табір.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України, та засудив її до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS