Новини
Афіша

У Хмельницькому презентують книгу і виставку “Це теж зробила вона”

У Хмельницькому в середу, 10 липня, відбудеться презентація двотомника та відкриття виставки ілюстрацій до книги “Це теж зробила вона”. Про це повідомляється на сайті 50vidsotkiv.org.ua.

Дві книги, що побачили світ у 2018 році, містять історії 100 українок, внесок яких у різні сфери життя став неоціненним для країни та світу. Під час презентації книги відбудеться зустріч з однією з ілюстраторок Наталкою Сойко.

Проект «Це зробила вона» покликаний переконати у тому, що в нашій історії є багато успішних жінок, і що кожна жінка може йти своїм шляхом і вибудовувати його за власними інтересами, незважаючи на ті чи ті ідеології чи соціальні стереотипи.

Під час презентації книги відбудеться зустріч з однією з ілюстраторок Наталкою Сойко, а також можна буде заслухати три історії видатних українок з другого тому «Це теж зробила вона».

Для заявки на участь у презентації в м. Хмельницький, яка відбудеться в середу, 10 липня об 11:00, просимо заповнити анкету за посиланням до 16:00 вівторка 9 липня. Адресу організатори повідомляють усім зареєстрованим. 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS